test tip

test tip
filter
project
Sponsorloop

Een sponsorloop is een makkelijke en gezonde manier om samen met je bedrijf/team geld op te halen. Laat je sponsoren door partners, buren en familie en ren zo veel mogelijk kilometers om zo veel mogelijk geld op te halen. Start jouw sponsorloopactie voor SOS Kinderdorpen.

Start een actie
project
zwemmen

Wekelijks in het zwembad om baantjes te trekken? Koppel jouw sportactiviteit voor een gezond lichaam aan een goed doel: kinderen die er alleen voor staan en ook graag in gezonde omstandigheden willen leven. Vraag vrienden, familie en/of collega’s of zij per baantje of voor een vastgesteld aantal banen een donatie willen doen. Ook een mooie stimulans voor een extra baantje! Start nu jouw zwemactie en zamel online geld in.

Start een actie
project
PUB QUIZ

Een geweldige avond met je vrienden of collega's voor het goede doel! Organiseer een pubquiz en laat mensen bijvoorbeeld geld doneren voor elk fout antwoord en help zo SOS Kinderdorpen.

Start een actie
project
Fietsen

Gek op fietsen en toe aan een uitdaging? Zet een speciale fietstocht op de rit van 25, 50, 75 of meer kilometer. Laat je sponsoren per kilometer of de totale afstand en vraag op deze manier aandacht voor kinderen die er alleen voor staan. Start nu jouw actie voor SOS Kinderdorpen.

Start een actie
project
wandelen

Niet alleen met rennen, maar ook met wandelen kun je geld ophalen voor het goede doel. Organiseer een mooie wandeling van 5, 10, 20 of meer kilometers en vraag je omgeving of ze een donatie per kilometer of voor de volledige afstand willen geven. En ze kunnen natuurlijk ook meewandelen. Wandel voor SOS Kinderdorpen, start nu jouw actie!

Start een actie
project
Poker avond

Breng variatie in je wekelijkse pub avond met het organiseren van een poker nacht voor je vrienden of collega's waarvan bijvoorbeeld de opbrengst naar SOS Kinderdorpen gaat. Onder het genot van een biertje en het gezelschap van vrienden of collega's kan je zo een mooi bedrag ophalen!

Start een actie
project
Karaoke avond

Organiseer een karaoke avond voor het goede doel! Hilarisch en gezellig tegelijk. Geniet van oldies en Nederlandse hitlijsten en ontvang geld per nummer.

Start een actie
project
BENEFIETCONCERT

Ben jij muzikaal en vind je het leuk om voor een groep mensen op te treden? Bespeel je een instrument of zit je in een band? Organiseer dan een huiskamerconcert of benefietconcert! De gasten kunnen genieten van de muziek en een fijne avond en kunnen hun toegangsbewijs of een vrijwillige bijdrage leveren aan SOS Kinderdorpen.

Start een actie
project
DINER

Organiseer een diner voor vrienden, familie of collega's en vraag om een (vrijwillige) bijdrage voor SOS Kinderdorpen!

Start een actie
project
KOKEN

Koppel jouw liefde voor koken aan een goed doel. Nodig vrienden, familie of collega’s uit voor een brunch, lunch of high tea en vraag of ze wat geld willen inleggen als bijdrage voor SOS Kinderdorpen. Start een actie en organiseer bijvoorbeeld een high tea.

Start een actie
project
GIFT ALS KADO

Een verjaardag, geboorte, huwelijk, jubileum, pensioen of ander feest? Vraag je gasten dat áls ze een cadeau willen geven, ze een gift voor SOS Kinderdorpen willen doneren. Zamel zo op eenvoudige wijze geld in voor kwetsbare kinderen wereldwijd. Een bijzonder cadeau voor deze kinderen! Start jouw giftactie.

Start een actie
project
MOTORRIJDEN

Ga je graag (met vrienden) met de motor toeren? Maak van jullie motortocht dan niet alleen een gezellige (vakantie) rit, maar ook één met een bijzondere bestemming en doel: SOS Kinderdorpen. Laat het af te leggen aantal kilometers sponsoren door vrienden, familie of je bedrijf en doneer het bedrag. Start nu jouw motoractie met eindbestemming SOS Kinderdorpen.

Start een actie
project
OBSTACLE RUN

Tegenwoordig zie je vele obstacle runs die worden georganiseerd. Schrijf je samen met jouw team of bedrijf in voor een obstacle run en koppel jouw wedstrijd aan het goede doel. Haal zo samen met jouw team geld op voor SOS Kinderdorpen. Start jouw actie!

Start een actie

Kom in actie.

Je eigen actie starten is heel simpel Start een actie