SterrenGala Haarlem

Laat kindvluchtelingen in Libanon stralen! Een SOS Kinderdorpen benefietavond: “Sterrengala Haarlem” 12 december 2016 in de Phiharmonie in Haarlem. Mede georganiseerd door Lionsclub Heemstede Bennebroek, met hoofdsponsor Heineken Experience. Met medewerking van bekende sterrenchefs, artiesten, een verloting met bijzondere prijzen en een spectaculaire “veiling der belevingen”.

Het doel van het project is om te zorgen voor het welzijn, de verdere ontwikkeling en re-integratie in de samenleving van de meest kwetsbare Syrische en Libanese kinderen in Libanon tijdens de langdurige crisis.

SOS Kinderdorpen Libanon biedt tijdelijke bescherming en zorg bieden aan Syrische kind vluchtelingen in nood. Ondertussen probeert de organisatie een langetermijnoplossing te vinden voor de lange termijn voor deze kinderen. Daarnaast, om familiebreuk te voorkomen, worden Syrische- en Libanese families ondersteund in hun dagelijks leven om het gezin te versterken programma. Ook wordt psychosociale ondersteuning geboden en zijn er awareness sessies over ouderschap.

In Bekaa richt SOS Kinderdorpen zich niet alleen richten op de bovengenoemde activiteiten, maar ook de psychosociale ondersteuning aan kinderen en gericht op de ontwikkeling. Tevens zijn er training gebaseerd op life skills. Het doel is ervoor te zorgen dat deze kinderen zijn uitgerust met de sociale vaardigheden die hen niet alleen helpen om de crisis te overleven, maar ook helpen vooruit te kijken naar een duurzame toekomst.

0
succesvolle acties
0
lopende acties
40
Donateurs
1.993
gedoneerd

Veelgestelde vragen

test
test

OVER STERREN VOOR HAARLEM

A LIKE IS NOT ENOUGH

We kunnen het werk van SOS Kinderdorpen voor de Syrische kindvluchtelingen mooi vinden, we kunnen zeggen dat ze goed bezig zijn en we kunnen het een like geven op sociale media. Maar dat is allemaal niet genoeg om het verschil te maken. Een verschil wat binnen iedereen zijn bereik ligt. Wees een echte Haarlemse ster en kom in actie. Samen kunnen we het lot van deze kinderen ingrijpend veranderen.