Kom in actie voor

Sterren van Haarlem

Over deze campagne

Haarlem, de stad van de Sterren 

Vorig jaar hebben we met het Sterrengala Haarlem een geweldig bedrag opgehaald maar er is meer nodig , de situatie in Syrie is eerder verslechterd dan verbeterd en ook de situatie voor de vluchtelingen wordt er niet beter op. Wij kunnen onze ogen hier niet voor sluiten! Om die reden willen we als stad iedereen uitnodigen om in actie te komen. 

Iedereen kan een ster zijn.

Of je nu een alleen, samen, met je familie, vrienden of ik welke samenstelling dan ook iets wlt doen voor de kindvluchterlingen in Syrie, via dit platform bieden we je de kans een bijdrage te leveren. Meld je aan, deel het met je omgeving, kom in actie en deel je vorderingen. Met jouw inzet kunnen we de kinderen voorzien van zaken als voedsel, medische hulp, warme kleding, onderwijs en de kans om weer na te denken over een toekomst. Je kunt voor deze kinderen echt een ster zijn, een Haarlemse ster. 

 

Op 4 december 2017 tijdens een nieuw Sterrengala Haarlem zullen we alle acties bij elkaar worden gevoegd en mogen we hopelijk een groot bedrag bekend maken waarmee we deze kinderen kunnen gaan helpen.